Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Київщині допомагають міжнародні волонтери

Про це повідомляє пресслужба Обухівської РВА.

Тристоронній телеміст організував староста  партнерського Познанського повіту (Польща) Ян ГРАБКОВСЬКИЙ Jan Grabkowski, до якого на його запрошення разом з начальником Обухівської районної військової адміністрації Олександром ГОМОНОМ долучився президент Ганновера (Німеччина) Штеффен КРАХ Regionspräsident Steffen Krach.

«Познанський повіт вже є партнером Обухівщини, і тепер ми разом хочемо вийти на тристоронній зв’язок, щоб підтримувати українські міста та муніципалітети та спільно розвивати довгострокове партнерство регіонів», – заявив під час відеоконференції Штеффен КРАХ, президент Ганновера.

Наразі з черговим візитом у Познанському повіті перебуває офіційна делегація від Обухівської районної військової адміністрації. Польский повіт-партнер продовжує здійснювати посильну підтримку, і вже днями наш район отримає черговий вантаж гуманітарної допомоги.

«Дякуємо за всебічну підтримку Обухівського району в такий складний для країни час, і за чудову можливість налагодити контакти та розширити міжнародні дружні зв’язки з перспективою довготривалої співпраці та реалізації майбутніх спільних проєктів», – висловився Олександр ГОМОН, начальник Обухівської районної військової адміністрації.

ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН