Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Переселенці в Богуславській громаді отримали гуманітарну допомогу

Про це повідомляється  на офіційній сторінці Обухівської РВА.
Гумштаб Обухівської РВА разом з БФ «Проксен» передали продуктові набори в Богуславський шелтер для переселенців.
Від початку повномасштабного вторгнення окупантів на територію України багато вимушено переміщених родин обрали територію Обухівщини як тимчасовий прихисток.
На території району існує кілька місць компактного проживання ВПО, одне з них – організоване на базі гуртожитку Богуславського гуманітарного коледжу. У продовження співпраці гумштабу Обухівської районної військової адміністрації та БФ «ПРОКСЕН» Благодійний Фонд «Проксен»спільною акцією днями сюди було передано гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування. Кілька видів круп, макарони, згущене молоко, борошно, олію, тушонку, печиво та цукерки отримали родини переселенців з рук благодійників та Богуславського міського голови Віталія Хоменко одразу біля гуртожитку.
«Ми дуже вдячні за будь-яку підтримку нашим друзям і благодійникам, які від щирого серця продовжують займатися добрими справами і допомагають Обухівщині. Цінуємо те, скільки зусиль прикладається задля організації і розфасовки кожної коробки гуманітарної допомоги – за різних обставин і погодних умов, під звуки сирени, на холодних складах, чи під жарким сонцем. І знаємо, який шлях проходить така допомога задля того, щоб потрапити в руки тим, хто цього потребує найбільше – люди, які вимушені тікати від війни і які волею долі опинились на Обухівщині. Робимо все можливе, аби наші гості, нові жителі району почували себе наскільки це можливо в сьогоденних реаліях комфортно й відчували нашу увагу», – зазначив начальник Обухівської районної військової адміністрації Олександр ГОМОН.
➡️Репортаж тут: https://youtu.be/WByE9z2TH8Q
ПРЕССЛУЖБА ОБУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ ВІЙСЬКОВОЇ (ДЕРЖАВНОЇ) АДМІНІСТРАЦІЇ
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН