Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Завдано удару по позиції російських військових поблизу залізничної станції на окупованій території

Сьогодні на тимчасово окупованій території Херсонської області пролунали вибухи одразу у кількох місцях. Повідомляють про удари в Чаплинці та поблизу Каланчаку. Потужний вибух пролунав поблизу залізничної станції “Вадим”. Про його ймовірні причини розповів Володимир Молчанов у соціальних мережах:

-Для нехерсонців: Вадим – то не звернення одного пасажира до іншого, то назва залізничної станції на перекопській межі в с. Преображенка (к.Червоний Чабан) Мирненської громади.

Спостерігають вони із заправки ред петрол на північній околиці кримського Ерменібазару (Армянська) за 8,8 км від власне Вадима. За межами візуального бачення. Тобто сила вибуху грандіозна, і недосяжна не те що для БПЛА, навіть для найбільшого засобу враження в українському арсеналі, ракети Точка-у.
Ні на станції, ні навколо, в селі чи на КПП, чи на великобудованому дурно прикордонному ЦНАПі немає ніяких стаціонарних обєктів, здатних так яскраво детонувати.
Єдине пояснення: русскіє щось притягли залізницею, і почали курити де ще не попало. І це щось – схоже на кілька тон вибухівки, тобто вагон снарядів.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН