Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

«Криворізький онкологічний диспансер» готовий купувати меблі за завищеними цінами

01 лютого 2023 року КП «Криворізький онкологічний диспансер» оголосило тендер на закупівлю медичних меблів.

Згідно тендерної документації замовник планує закупити 17 найменувань медичних ліжок, столів, шафів тощо. Очікуваною вартість 7 190 400 грн. Поставка здійснюється різновеликими партіями, протягом 5-ти робочих днів з моменту заявки, розрахунки за товар – за фактом поставки з відстрочкою платежу до 10 банківських днів. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Участь у закупівлі взяв лише один часник ФОП Некрасса Михайло В’ячеславович, з пропозицією 7 186 870 грн.:

Згідно тендерної пропозиції він планує поставити меблі виробництва українського виробника ПНВП «АТОН».

Порівнявши ціни, що пропонує ФОП з цінами ПНВП “АТОН”, виявили що в середньому вона завищена на 21% , а загалом різниця складає 1,484 млн. грн..
Так, наприклад, Ліжко лікарняне КП 80/190 з матрацом ФОП Некрасса пропонує за 14 тис. грн.., а якщо придбати його у виробника, ціна складе 10,5 тис. грн. (6 тис. грн.+4,5 тис. грн.), тільки на цих ліжках, враховуючи їх кількість різниця склала 350 тис. грн..
За даними системи YouControl , ФОП Некрасса Михайло В’ячеславович, зареєстровано у Дніпрі з червня 2021 року, а вже з липня став приймати участь у публічних закупівлях і уклав перший контракт саме з КП «Криворізький онкологічний диспансер», воно є і головним його замовником.
З 15,9 млн. грн.. переможних закупівель, 15,7 млн. грн.. це закупівлі КП «Криворізький онкологічний диспансер».
Генеральним директором Криворізького онкологічного диспансеру є Беккер Сергій Євгенійович, з ним у 2019 році укладено контракт на п’ять років з Дніпропетровською обласною радою, яка є засновником закладу.

©Тетяна Коріненко ГО «Криворізький Центр Розслідувань»

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН