Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Заробіток на “волонтерстві”: мешканець Енергодару привласнив майно, яке передавав як перевізник

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури м. Запоріжжя до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 33-річного раніше судимого чоловіка за фактом шахрайства (ст. 190 КК України), – повідомили на офіційному сайті.
Розслідуванням встановлено, що мешканець Енергодара розробив схему шахрайського заволодіння майном громадян. Під виглядом волонтера із перевезення гуманітарного вантажу на тимчасово-окуповану територію він розмістив фейкове оголошення про «допомогу». Після отримання грошей та посилок від людей, більше на зв’язок не виходив. У такий спосіб він привласнив майно та гроші на загальну суму майже 40 тис. грн.
Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 4 Запорізького районного управління поліції Головного управління Нацполіції в Запорізькій області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН