Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні посадовці разом з колаборантами намагалися звинуватити колег у крадіжці талонів на пальне

Про миколаївських нападаючих – і про пальне розповіли у телеграм каналі “Український Південь”.

Сьогодні звільнено Лордкіпанідзе А.Ю.- в.о.Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів-покровителя Ігоря Шапрана, який лобіював його призначення до регіонального  управління Держпродслужби у Херсонській області.

Саме рік тому Ігор Шапран, просто скандальний землевпорядник, став першим заступником  керівника регіонального управління в Херсонській області, але йому так хотілося бути  першим. Бо завжди любив “рішати справи”. Тут війна, окупація і придумав Ігор Шапран, як через, ніби-то   звинувачення у крадіжці  талонів на пальне, позбутися свого керівника.

Схема повалення була придумана разом з колаборантами, які в цей час знаходилися у приміщенні Держпродслужби на Перекопській, 17, і мабуть, вони і  не думали, що Херсон буде так швидко звільнений.  Держзрадник Сергій Суворов, який перебував там, порадив йому написати спільну заяву-акт від 12.09  до прокуратури  про зниклі талони на пальне.

Але місто було звільнено,  а у грудні  вже Шапран отримав від відповідальної особи за зберігання –  всі талони! Тобто крадіжки не було.

І повертаємося до миколаївських нападаючих, серед тих, хто приїздив домовлятися до стін ХОДА за Шапрана був і миколаївський нардеп Артем Чорноморов.

Всі підтверджуючі документи наявні в редакції та можуть бути надані компетентним органам для роботи.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН