Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Рятувальники Херсона ліквідували наслідки ворожих обстрілів

У Херсоні,  у неділю, 29 січня, рятувальники  11 разів виїжджали на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів, – повідомляє ГУ ДСНС в Херсонській області.
Місто було  безжалісно обстріляне ворогом, вибухи лунали і в центрі міста, і в інших його районах. Після ворожих прильотів виникло 5 пожеж. Херсонські рятувальники під обстрілами виконували свою роботу.
•Перший виклик про пожежу надійшов в обід. Після ворожого прильоту в одному з мікрорайонів міста спалахнув автомобіль Fiat Ducato. Вогнеборці швидко ліквідували пожежу.
•Одразу ж надійшов другий виклик – ворожий снаряд прилетів в приміщення однієї з лікарень міста. Рятувальники, прибувши на місце, обстежили будівлю, пожежі там не було. Постраждало 2 особи.
•Залучались і до обстеження багатоквартирного житлового будинку. Ворожий снаряд потрапив на перший поверх будівлі. Одна людина загинула. Одного постраждалого рятувальники допомогли транспортувати до карети швидкої допомоги.
•Вже після обіду спалахнуло в кабінеті на другому поверсі чотирьохповерхової адміністративної будівлі. Площа пожежі склала 20 кв.м. До гасіння залучалось 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.
•Також рятувальники прибрали тролейбусні дроти, що обірвались внаслідок обстрілу та перешкоджали руху транспорту.
*Також ввечері  під обстріл порапив у приватний житловий будинок.  На місці події працювало 9 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки.  Є потерпілі.
 Інформація – Головного Управління ДСНС у Херсонській області.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН