Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітниця пенсійного фонду пішла на співпрацю з окупаційною владою

Про це стало відомо з  телеграм-каналу “База зрадників Херсона”, яка опублікувала відповідні докази, запии в держреєстрі рф та відео з пропагандистськими матеріалами.

 

Мова йде про  Юлію Караулову, яка  згодилася працювати на окупаційну владу та посіла місце заступниці  фейкового пенсійного фонду Херсонщини, тримавши і паспорт громадянина рф.   Юлія Караулова і нині а є очільницею профспілкової районної організації Пенсійного фонду  в Херсонській області(Україна).

 

“Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України Колабораціонізм. Рашизм. Караулова Юлія Павлівна 29.06.1978 р.н.   Начальник контрольно перевірочної роботи ПФУ у Комсомольському районі м. Херсон Добровільно та за власною ініціативою погодилась на співпрацю і обійняла посаду заступниці керівника “Отделение фонда пенсионного и социального страхования российской федерации по Херсонской области” (начальник – колаборантка Мала Людмила Олександрівна).   Перш за все зрадила свого сина що загинув в Миколаєві. Він був проти орків, та й загинув як герой. А вона стала заступником Малої Л.О. заради кривавих грошей. Вважайте, своїми руками загубила його життя підтримав військову агресію з боку росії. Отримала громадянство росії”, – зазначено у дописі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН