Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За обвинуваченням прокуратури автономії вирок отримав ще один «суддя» з Криму

За публічного обвинувачення прокуратури автономії до 12 років позбавлення волі заочно засуджено ще одного кримського суддю. Його визнали винним у вчиненні державної зради (ч. 1 ст. 111 КК України).
🔹Прокурори довели, що після окупації півострова у 2014 році, засуджений зрадив присязі на вірність народу України та перейшов на бік ворога. У тому ж році його призначили на посаду окупаційного судді незаконно створеного Бахчисарайського районного суду Республіки Крим.
🔹Здійснюючи «правосуддя» на підставі російського законодавства, «суддя» притягнув до адміністративної відповідальності заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова за участь у засіданні цього ж представницького органу кримських татар на півострові.
🔹До цього, так звана прокурорка Республіки Крим Наталія Поклонська винесла рішення, яким призупинила дію Меджлісу, бо він нібито підпадає під критерії федерального закону РФ «Про протидію екстремістській діяльності».
🔹Своїми діями та рішеннями «суддя» безпосередньо сприяв становленню та зміцненню окупаційних судових органів на півострові, а також надавав допомогу представникам держави-окупанта у переході судової системи України, що діяла в Криму на відправлення правосуддя за законодавством РФ.
Возможно, это изображение ‎карта и ‎текст «‎اهار прокуратура автономно республки крим TAMICTA севастополя вирок‎»‎‎
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН