Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Масові викрадення автомобілей російськими військовими під час окупації Херсонської області фіксує поліція

В поліцію надійшла заява від 40-річного чоловіка про викрадення його автомобіля у місті Берислав. Заявник повідомив, що за кілька місяців до початку війни перегнав знайомому свій автомобіль «ГАЗ-3307», який потребував ремонту. Після деокупації міста власник приїхав до знайомого забрати автівку і виявив її відсутність. Знайомий пояснив, що під час окупації міста автомобіль викрали військові рф.

В період окупації смт Високопілля російські військові викрали з гаражу місцевого жителя автомобіль «ВАЗ-21115». В подальшому власник знайшов свою автівку на території населеного пункту, але в пошкодженому та непридатному для використання стані. Про викрадення військовими рф автомобіля «ЗАЗ» у період окупації заявив до поліції і житель деокупованого с.Чарівне Бериславського району.

В одному з населених пунктів Калинівської селищної громади в період окупації російські військові розграбували продуктовий магазин, звідки викрали товар на суму понад 180 тисяч гривень, а також угнали у власника автомобіль «Mitsubishi Pajero Sport».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН