Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Керівника держпідприємства у Миколаєві затримали за вимагання хабара

Миколаївські правоохоронці повідомили про підозру керівнику держпідприємства за прохання неправомірної вигоди та незаконне поводження з боєприпасами.

Посадовець, зловживаючи службовим становищем, вимагав хабар від підприємця у розмірі 5 000 доларів США за вирішення питання про укладення договору про спільний обробіток земельної ділянки на п’ять років. Вдома ж фігурант зберігав гранату. За вчинене чоловікові загрожує до 10 років ув’язнення.

Протиправну діяльність керівника підприємства викрили слідчі (детективи) відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління обласного главку поліції спільно з оперативники управління стратегічних розслідувань в Миколаївській області Нацполіції.

Підозрюваний вимагав у керівника приватного підприємства неправомірну вигоду за спільний обробіток земельної ділянки, якою володіє очолюване ним держпідприємство, терміном на 5 років, у розмірі 1 000 доларів США за кожен рік. 19 січня на підставі отриманих доказів фігуранту повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Також під час обшуку у помешканні чоловіка знайшли РГД-5.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН