Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсон зазнає щодня масованих обстрілів: рятувальники працюють на місцях, де виникли пожежі

Херсон цієї доби просто здригався від обстрілів. Вогнеборці 6 разів залучались до гасіння пожеж, 5 з яких виникли внаслідок ворожих дій. Виїжджаючи на виклики рятувальники декілька разів потрапляли під обстріли, але продовжували виконувати свою роботу.

15 січня вдень на номер служби 101 м. Херсон надійшло повідомлення про загорання багатоквартирного житлового будинку в одному з мікрорайонів міста. Пожежа виникла внаслідок ворожого обстрілу. Зайнялось приміщення Червоного Хреста на першому поверсі та балкони житлових квартир. Пожежу вдалось ліквідувати на площі 80 кв.м. До гасіння залучалось 5 одиниць техніки та 23 рятувальники. Загиблих та травмованих не виявлено.
По обіді, після обстрілу, загорілось складське приміщення. Гасіння пожежі ускладнювалось тим, що відбувались повторні обстріли по території, де виникла пожежа. Пожежу вдалось ліквідувати на площі 1800 кв.м. На місці події працювало 3 одиниці техніки та 14 рятувальників.
Пізніше, на намер Служби порятунку поступив виклик про те, що після обстрілу горить перекриття житлового будинку площею 100 кв.м. Пожежно-рятувальний підрозділ прибув за вказаною адресою у складі одного відділення. Пожежу ліквідовано.

Вже ввечері пожежа виникла у складських приміщеннях та адміністративній будівлі одного з підприємств міста. Майже всю ніч вогнеборці боролись з вогнем. Площа пожежі склала 5000 кв.м. На місці події працювало 31 рятувальник та 6 одиниць техніки.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН