Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Жителі Херсона та передмістя отримали буржуйки і дрова для опалення

Про це повідомив Юрій Соболєвський, перший заступник голови – керівник виконавчого апарату Херсонської обласної ради: 

Жителі Дніпровського району міста Херсон, Антонівки та Чорнобаївки отримали буржуйки і дрова для опалення.

Передача 68 буржуйок та стільки ж кубометрів дрів відбулася згідно отриманим спискам потреб від самих мешканців зазначених населених пунктів.
Передачі допомоги сприяв нардеп від «Слуги Народу» Олексій Леонов. Вдячний за небайдужу реакцію і ефективні дії у напрямку підтримки наших людей.
Допомога херсонцям надійшла від французької міжнародної неурядової організації ACTED та її партнерів в Україні БФ «Шляхетна справа».
Гуманітарний вантаж вже отримано у Херсоні. Команда працює швидко і займається передачею дрів та буржуйок нашим людям. За це жму руку Юліану Лучко.
Вкотре переконуюсь у тому, що злагоджена робота приносить свої позитивні результати. Ми маємо боронити свій фронт та підтримувати людей.
Крокуємо до Перемоги!
Поділитись публікацією

2 коментарі

  1. Доброго дня редакція, головний спонсор цього проекту Acted, партнери цього проекту Одеса Незламна (яку Ви не вказали), Шляхетна Справа, Олексій Леонов і більше ніхто.

  2. мені цікаво хто подавав інфу?? все перекручено і не відповідає дійсності!!! більш того не вказана благодійна організація що виграла тендер і організовувала все це, а інші вже просто допомогали!!! це просто позор! огидно за таку подачу інфи з піаром політиків замість отримання і висвітлення правдивої інформації. ганьба

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН