Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Затримано та повідомлено про підозру заступнику голови Одеської обласної військової адміністрації за фактом шахрайства

Про це повідомляється на офіційній сторінці – ОФІс генерального прокурора:
– За 35 тис дол США обіцяв «відмазати» підлеглого від кримінальної відповідальності – підозрюють заступника голови Одеської облдержадміністрації
За процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру одному з заступників голови Одеської обласної військової (державної) адміністрації за фактом шахрайства та одержання неправомірної вигоди (ч. 4 ст. 190, ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 27, ч. 3 ст. 369 КК України).
За даними слідства, підозрюваний запропонував керівнику структурного підрозділу облдержадміністрації за 35 тис дол США закрити кримінальне провадження щодо нього за фактом привласнення державного майна. Заступник голови облдержадміністрації обіцяв «вирішити» питання з правоохоронцями.
Правоохоронці затримали посадовця після одержання частини неправомірних коштів у розмірі 27 тис дол США.
Наразі вирішуються питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Під час обшуків за місцем роботи, вдома та в автомобілі підозрюваного, виявлено та вилучено кошти в іноземній валюті, золоті злитки і монети. Наразі на розгляді суду перебуває клопотання прокурора щодо накладення арешту на вилучене майно.
Заходи з викриття злочину проводили прокурори Одеської обласної прокуратури спільно з співробітниками Управління СБУ в Одеській області.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН