Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В дитячій обласній лікарні співробітники усувають наслідки обстрілів

Після жорстокого обстрілу, по цей час ведуться відновлювальні роботи корпусів обласної дитячої лікарні.

Хочемо висловити велику вдячність за безпосередню участь в цілодобовій оперативній допомозі Обласній Військовій Адміністрації, Обласній комунальній аварійно-рятувальній службі! Завдяки швидкій сумісній організації допомоги вдалося знешкодити розповсюдження осередків вогнищ і убезпечити пацієнтів і персонал лікарні. Окрема подяка всім волонтерам і небайдужим людям за підтримку, за відгуки і наміри допомогти!

Впродовж 2 днів спільними зусиллями виконано великий обсяг роботи. За вчорашній день закрито 15 пошкоджених вікон, за сьогодні – 80. Розібрано завали після руйнацій. Заплановано ще відновити значну частину вікон, адже в зимовий час пошкоджені приміщення непридатні для надання медичної допомоги дітям. Потрібно зробити всі види робіт якнайшвидше.

Обласною Військовою Адміністрацією на завтра запланований виїзд до нашого закладу бригади працівників з відновлювальних робіт, в кількості 40 осіб та привіз будівельних матеріалів.

Минулого тижня російські військові завдали удару по обласній лікарні у Херсоні. Нині співробітники власними силами долають наслідки. Про це у соціальних мережах розповів Ігор Лютіков:

– Другий день поспіль, під звуки постійної канонади, всі разом розгрібаємо завали, виносимо бите скло, сміття та вцілілі меблі переносимо в цілі помешкання в відділенні дітей раннього віку.

Велика шана сестрам, санітаркам, моїй любій дружині Наталі, які продовжують працювати в Дитячій обласній лікарні незважаючи на постійні обстріли міста та нашому другу В’ячеславу, який прийшов нам на допомогу.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН