Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дрон «Агроном» Херсонського державного аграрно-економічного університету призваний до лав ЗСУ

Щороку День Збройних сил України відзначають з пошаною та великою гордістю. Проте після повномасштабного вторгнення рф на територію України важливість даного свята зросла ще більше. ЗСУ – це герої,які стали на захист нашої Батьківщини, та яким ми завдячуємо життям і можливістю щодня прокидатися на рідній землі.

В знак безмежної вдячності 6 грудня 2022 року кафедра Землеробства за підтримки керівництва Херсонського державного аграрно–економічного університету передала дрон нашим захисникам Вітчизни.

В мирний час,завдяки співпраці з проектом UHBDP,університет отримав дрон Mavik-2 з метою якісної підготовки висококваліфікованих фахівців та впровадження елементів діджиталізації в навчання. Дрон став гарним помічником у освітньому процесі та добре виконував свої функції не лише в підготовці студентів, а й допомагав у консультуванні сільськогосподарських товаровиробників. Але зараз прийшов його час бути корисним на фронті.

 

Впевнені, що дрон «Агроном» буде гарно виконувати завдання наших хоробрих захисників і допоможе ЗСУ в наближенні Перемоги. Слава Україні!

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН