Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Ощадбанк продає через СЕТАМ консервний завод у Закарпатській області

Акціонерне товариство «Ощадбанк» повторно виставило на електронний аукціон OpenMarket (Державне підприємство «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) право на укладення договору фінансового лізингу на консервний завод у Закарпатській області.

Загальна площа всіх будівель становить 14 773,9 кв.м, загальна площа земельної ділянки – 1,6342 га з цільовим призначенням: для ведення особистого селянського господарства.

Завод спеціалізувався на переробленні та консервуванні овочів та фруктів, виробництві плодоовочевих консервів.

Стартова ціна лоту: 1 281 516 грн (складається з суми мінімального розміру першого платежу за Договором фінансового лізингу та мінімального розміру авансового платежу (внеску) за Договором оренди).

Загальна ціна реалізації об’єктів нежитлової нерухомості (викупна вартість) за Договором фінансового лізингу – 12 147 498 грн.

Детальні умови фінлізингу в описі лоту.

«У нас з Ощадбанком вже є успішні кейси з продажу права на укладення договору фінансового лізингу. Ми вже продали для банку будинок у Києвіолієекстракційний завод та консервний завод у Кіровоградській області. Цей лот теж може стати для когось вдалою інвестицією, бо його потужності можна відновити та модернізувати, орієнтуючись на виробництво з подальшим експортом у Європу», — наголосив гендиректор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

Дата проведення аукціону: 19 жовтня 2022 року

Аукціон OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) — це простий та ефективний засіб реалізації та придбання майна через мережу інтернет. Онлайн-аукціон працює на всій території України з 2014 року. Загальна сума продажу з початку роботи 19 млрд грн.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН