Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

184 млн гривень податкового боргу погасили запорізькі платники

З початку року за рахунок погашення податкового боргу до бюджетів усіх рівнів надійшло 184 мільйони гривень. Так, до державного бюджету спрямовано 150 мільйонів гривень, до місцевих скарбниць – 34 мільйони гривень.

Крім того, за вісім місяців списано безнадійну заборгованість на загальну суму 96 мільйонів 300 тисяч гривень, у тому числі, у зв’язку з ліквідацією боржників-банкрутів – на суму 33 мільйони 600 тисяч гривень.

Нагадаємо, меню “Стан розрахунків з бюджетом” приватної частини Електронного кабінету надає платнику доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів (вхід до особистого кабінету здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису). У цьому меню відображається зведена інформація станом на момент звернення, що містить відомості по кожному виду платежу, зокрема: назва ТО ДПС, код платежу, назва платежу, надміру сплачені суми та суми, які будуть нараховані в наступних звітних періодах, а також податковий борг та залишок несплаченої пені.

Обравши один з податків (платежів) користувач отримує деталізовану інформацію з інтегрованої картки платника в розрізі проведених операцій.

Також платник має право надіслати запит про отримання витягу щодо стану розрахунків з бюджетами та цільовими фондами за даними органів ДПС за формою “F/J1300204” через меню “Заяви, запити для отримання інформації” приватної частини Електронного кабінету.

Актуальні роз’яснення податкового законодавства, інформаційні повідомлення та корисні матеріали завжди поруч – переходьте на субсайт податкової служби Запорізької області.

Спілкуйся з органами ДПС дистанційно за допомогою сервісу “InfoTAX“.

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН