Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Викладачі херсонського вишу знайшли прихисток у Хмельницькому

Херсонський національний технічний університет та всі його переміщенні до Хмельницького співробітники безмежно вдячні волонтерам організації JERU Joint Emergency Response in Ukraine за надання побутової техніки, – пишуть на сторінці вишу.

Через повномасштабне вторгнення в Україну ворога викладачі, співробітники та студенти ХНТУ вимушені були покинути свої домівки, лишити в окупації всі зручності та з чемоданом найнеобхіднішого переїхати на підконтрольну Україні територію.

Дякуючи співпраці з Хмельницьким національним університетом, наші співробітники знайшли прихисток в гуртожитках у Хмельницькому.

Але для налагодження нормального життя будь-якій людині необхідно ще безліч речей. Тому подарунок від JERU Joint Emergency Response in Ukraine у вигляді двох автоматичних пральних машинок та двох сушильних машинок є як ніколи на часі й значно полегшили побутові умови, звільнили багато часу та сил здійснювати свою професійну діяльність.

Відчувати підтримку та допомогу від іноземних партнерів – надихає не здаватися та не впадати у відчай у ці складні часи. Щиро вдячні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН