Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Миколаєві продовжують видачу продуктових наборів за програмою Кабінету Міністрів України

У Миколаєві продовжують видачу продуктових наборів за програмою Кабінету Міністрів України, їх ще називають “президентськими”. Про це розповів перший заступник міського голови Віталій Луков в ефірі ТРК “МАРТ”.

“Загалом буде 160 тисяч таких наборів. Це ще березнева постанова КМУ, однак до нас вони почали надходити у серпні”, – зазначив перший віцемер.

Розподілятимуть в міру надходження по 5 тисяч наборів на кожен район Миколаєва. В першу чергу видали жителям Корабельного (мкрн Кульбакине та частина жителів Балабанівки), оскільки вони найбільше постраждали від ворожих обстрілів. Всі, хто отримав, внесені в електронний реєстр, створений фахівцями міськради.

Чергові 5 тисяч наборів спрямують в Інгульський район. Там готові до видачі і невдовзі розпочнуть цю роботу. Наступні – Центральний та Заводський райони. Після того, як отримає Заводський район, знову повертаємось до Корабельного. Ніхто ці пайки не забере, ведеться чіткий облік. Це державна програма.

Посадовець запевнив, що допомогу отримають всі, хто зареєстрований та нині проживає в Миколаєві. Якщо не вистачить 160 тисяч, місто замовлятиме додаткову кількість.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН