Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військових, які перед початком повномасштабної війни базувались у Новій Каховці, нагородив Президент

25 вересня Президент України Володимир Зеленський нагородив низку військових частин почесною відзнакою “За мужність та відвагу”. Серед нагороджених – 57 окрема мотопіхотна бригада імені кошового отамана Костя Гордієнка яка до війни дислокувалася на території Новокаховської громади.

Від імені всіх новокаховчан мер міста подякував бійцям за їхню мужність і героїзм, які вони демонструють на полях битв з ворогом, звільняючи загарбані території від російських орд. Особливу відвагу і військовий вишкіл бійці бригади показали на Херсонському напрямку, де наразі йдуть активні бойові дії.

Міський голова Володимир Коваленко привітав бійців і весь командний склад 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка з високою відзнакою Президента та побажав усім подальших бойових успіхів у відстоюванні суверенітету нашої держави.

Окрім 57-ї ОМПБ були також відзначені ще дві військові частини Сухопутних військ Збройних сил України: 1-а окрема танкова Сіверська бригада та 40-а окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта.

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН