Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В Оріхові чоловік допомагає 50 тваринам: його житло знищено обстрілами

Історію мешканця Оріхова – пана Сергія розповіли на ресурсах UAnimals.

Багато хто виїжджає із зони бойових дій чи довколишніх територій, залишаючи свого улюбленця. Але так само багато людей і залишається саме через тварин, яким ніхто більше не допоможе, крім них. Відданістю цих людей можна лише захоплюватися.

Одним із таких є Сергій, який живе в Оріхові на Запоріжжі. Місто постійно потерпає від ворожих обстрілів. Навіть у будинок Сергія вже прилітали снаряди і він ремонтував дах. Але чоловік все одно залишався,бо опікувався 50 тваринами. Ще й годував безпритульних свого району, з якого евакуювали вже всіх людей. З травня у місті немає світла, води та газу. Тому їжу чотирилапим він готував на багатті у себе в дворі. Або годував їх кормом, який передавала його дочка з Запоріжжя.
Та ось недавно при обстрілі Оріхова його будинок було повністю було зруйнувано. Один собака загинув. На щастя, сам Сергій встиг сховатись у підвалі разом з рештою тварин, тому лишився живим.

Сергій залишається у місті попри все. Живе у родичів, продовжує піклуватися про тварин. Ми допомогли його дочці кормом для собак та котів, щоб передати їх для підопічних Сергія. Сподіваємося, що з чоловіком все буде добре та бажаємо сил аби справитися з усіма складнощами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН