Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У деокупованих селах Херсонщини відновлюють електропостачання

Енергетики «Херсонобленерго», на територіях звільнених Збройними силами від окупантів, продовжують відновлювати пошкоджені енергомережі після масованих ворожих обстрілів.

Спільними зусиллями АТ «Херсонобленерго» та Херсонської ОВА у Кочубеївській громаді вже створено опорний пункт, працюють аварійно-відновлювальні бригади, доставлені енергетичне обладнання та матеріали.

Електромонтери оглядають зруйновані енергооб’єкти та виконують відновлювальні роботи.

Бригади у складі працівників АТ «Херсонобленерго» серед яких Коляда А., Ярещенко А., Шевченко О. та Подоба В. та інших безперервно працюють та докладають максимум зусиль, щоб у найкоротший термін повернути енергопостачання до знеструмлених будинків мешканців громади, які постраждали через бойові дії.

Енергетики продовжують здійснювати оперативні роботи на лініях електропередач на звільнених територіях щойно отримують безпечну можливість.

Компанія «ВС Енерджі Інтернейшнл Україна» вживає усіх заходів щодо всебічної допомоги оператору системи розподілу АТ «Херсонобленерго» у відновленні енергопостачання на деокупованих територіях Херсонської області.

Херсонобленерго

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН