Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Підприємці Запорізької області можуть скористатися грантовими пропозиціями

Мікрогрантування мікро- та малого бізнесу триває. Попри війну і складнощі з розвитком бізнесу у таких умовах, учасники програми єРобота готові  до боротьби на економічному фронті, готові розвиватись та створювати нові робочі місця.

На сьогодні 19 бізнес-проектів Запорізької області з найбільшою кількістю балів ухвалені рішенням Державного центру зайнятості про надання мігрогрантів отримувачам (заяви подані з  01 липня 2022 року по 7 серпня 2022 року). Всього, до кінця рокупередбачено 12 періодів подання заяв. 

Звертаємо також увагу переможців на зміни в законодавстві. Так, відповідно до змін до Порядку – https://is.gd/WaZDFr –  впродовж 15 робочих днів з моменту позитивного результату заявнику необхідно:

  •  зареєструвати фізичну особу-підприємця або юридичну особу (в разі необхідності);
  •  укласти договір про надання мікрогранту за формою, встановленою Мінекономіки;
  •  відкрити рахунок в уповноваженому банку.

У разі невиконання отримувачем мікрогранту вимог щодо реєстрації суб’єкта господарювання та/або підписання договору мікрогранту у строки, визначені цим пунктом, рішення про надання мікрогранту скасовується.

Якщо у Вас виникають питання, звертайтесь до «Сontact -центру» Запорізького обласного центру зайнятості за тел. 0 800 33 67 28  або телеграм каналу Підтримка ДСЗ  https://t.me/Pidtrumka_DCZ_Zaporizhzhia

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН