Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Окупаційна влада погрожує депортацією “незгодним” мешканцям Херсонщини

Окупаційна влада під прикриттям “Херсонської ВГА” видала новий документ, яким забороняє херсонцям будь-які волевиявлення. Фактично, йдеться про депортацію незгодних, – коментує нову “постанову” депутат облради Сергій Хлань:

Згідно з останнім папірцем від окупаційної адміністрації — незгодних з їхньою політикою, планують вивозити з області. Але, на жаль, ідеться не про евакуацію і зелені коридори, а про депортацію.

Прокоментував ситуацію і заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський:

Терор на Херсонщині з боку окупаційної влади посилюється, набуваючи форм ще й документального його оформлення. По суті документа, що додається – нічого не можна. Ось тільки Херсонці – це не жителі Росії, більшість з яких багаторічна системна промивка мізків перетворила на зомбі. Тому нашим людям ця історія 100% “не зайде”…

Особливим цинізмом є санкція за порушення цього “Указу” – видворення за територію області…. Це при тому, що через політику, що проводиться орками, більшість населення, що залишилося, вкрай обмежена у можливості евакуації, або ж взагалі не має такої можливості.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН