Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонська школярка посіла третє місце в конкурсі-захисті науково-дослідних робіт МАН України

Завдяки співпраці кафедри дизайну ХНТУ та Херсонської багатопрофільної гімназії №20 ім.Б.Лавреньова вдалося отримати високий результат у Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Про це повідомили на сторінці ХНТУ.

У 3 етапі конкурсу-захисту почесне 3 місце виборола учениця 11 класу Херсонської гімназії №20 Власенко Анастасія в секції “Мистецтвознавство”, відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства.

Тема роботи: «Популяризація творів сучасного мистецтва в період пандемії»

«На сьогодні використання цифрових комп’ютерних технологій дозволило образотворчому мистецтву і дизайну показати нові інноваційні підходи в художньому відображенні дійсності. Цифрові комп’ютерні технології докорінно трансформували структуру мистецтва й дизайну та визначили необхідність його переосмислення та виявлення новизни засобів комп’ютерної графіки в проєктуванні візуального художнього образу. Через появу нових комп’ютерних технологій з’являються можливості відкривати нові способи створення художніх творів, що дає поштовх для виникнення нових художніх напрямків. Навіть через повну окупацію ворогом мого рідного Херсону, я продовжую підтримувати нашу країну створюючи цифрові ілюстрації, які відправляю на благодійні аукціони на потреби нашої армії!» – пише призерка в анотації до своєї роботи.

Наукові керівники: к.мист, доцент кафедри дизайну ХНТУ Білик Анна Анатоліївна та Заводянна Олена Іллівна.

Щиро вітаємо ученицю і наукових керівників з перемогою!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН