Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Про виїзд на підконтрольну Україні територію з окупації розповіла херсонка

Великим викликом для мешканців Херсонської області став виїзд з тимчасово окупованої території. Попри відсутність “зелених коридорів” люди виїздять як можуть, проводячи в полях кілька діб. Власною історією поділилася у соціальних мережах Дар’я Мальчикова:

Другий день нашу родину вітають з виїздом на підконтрольну 🇺🇦 територію України…

Розуміємо, що на етапі інтенсивного соціально-економічного “наступу” і посилення тероризму проти нескорених українців на окупованих територіях, це було правильне рішення. Як каже Игор Пилипенко “вимушена необхідність”….

Але в душі не радість, а суцільна біль і відчуття втрати найдорожчого(( Другий день я намагаюся зрозуміти свої емоції, прислухаюся до свого серця💔, вірніше, до тієї його частини, що лишилася, адже інша – в рідному українському Херсоні, з дорогими рідними, друзями і колегами, які лишилися там і тримаються, чекають визволення від жахливої вже майже 5-тимісячної окупації….

Перебування в окупації і знущання під час виїзду показали, що ворог, прикриваючись “високими лозунгами”, прийшов на нашу землю тільки знищувати Україну і українців, грабувати і знущатися над країною, яка хоче бути вільною і незалежною. Росіяне, будьте впевнені, українці, що провели пекельні дні в окупації, в зонах бойових дій і на асфальті, стануть лише сильнішими і витривалішими для опору загарбникам у всі прийдешні роки!!!
Розчулення до сліз від підтримки найзгуртованішої у світі української географічної родини 🌍👨‍👩‍👧‍👦💞 і родини Херсонського державного університету 👨‍👩‍👧‍👦🏨🇺🇦, яку ми відчували весь час в окупації і яка “хвилею доброти” огорнула нас в перший же день після виїзду. Мирослав Заячук і Оксана Заячук вкотре за часи війни стали нашими якнголами-охоронцями, а наші месенджери і телефон цілодобово передають пропозиції допомоги і піклування! Дорогі друзі, пишаємося, що ми разом, і дякуємо, що ви всі у нас є! 💙💛❤️

Упевнена, що ми всі – і ті, хто виїхав, і ті, хто в окупації, – ми будемо продовжувати триматися і працювати, щодня наближаючи Перемогу України💙💛🇺🇦. Ми навіки спростуємо брехню про “братерських славянських народів”, “малоросію”, “спільну руську історію”, виборемо своє право на волю, поклавши “душу й тіло за нашу свободу”, і ввійдемо рівноправною європейською країною до світової спільноти 🌍🤝🇺🇦

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН