Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Військовій частині 3056 Національної гвардії України одружилися дві пари херсонських гвардійців.

У херсонських гвардійців день розпочався з подвійного весілля

💙💛В цей день, поєднали свої серця дві пари наших молодят, попередньо не домовляючись святкувати в один день. Щасливі наречені давно планували весілля, але війна внесла свої корективи. Вони вирішили більше не зволікати та одружитися, не зважаючи ні на що.
“Ми почали зустрічатися минулого року і це було кохання з першого погляду, при першій зустрічі ми не могли зупинитися і розмовляли декілька годин поспіль. Я зрозуміла, що закохалася”, – ділиться спогадами новоспечена дружина гвардійця Олександра.
“Всім хто вагається – я пораджу святкувати, одружуватись, тому що це наше майбутнє і ми маємо його будувати вже сьогодні. Не маємо відкладати на потім, життя триває, а кохання нам дає натхнення та сили”, – говорить молода дружина гвардійця Михайла, Марія.
Їх побратими зустріли оплесками та привітаннями.
“Ми раді, що війна не стала перешкодою для закоханих. Навпаки, багатьох українців напружена ситуація підштовхнула на серйозний крок – створити сім’ю. Війна не завадить коханню. Любов врятує світ. Хочу побажати, щоб ваші сім’ї були міцні, разом Ви зможете все”, – говорять захисники.
Від щирого серця вітаємо молодят та бажаємо мирного неба та скорішої перемоги
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН