Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Поліцейських Херсонщини відзначили з нагоди Дня Національної поліції України

Сьогодні, 4 липня, начальник Головного управління Національної поліції Херсонщини Ігор Король відзначив працівників поліції області з нагоди професійного свята.

За сумлінне виконання службових обов’язків та відданість службі, полковник поліції вручив підлеглим Листи подяки від ГУНП, Почесні грамоти від Херсонської обласної військової адміністрації, набори аптечок першої допомоги для працівників спецпідрозділів, цінні подарунки та привітав з присвоєнням чергових спеціальних звань.
Очільник поліції Херсонщини Ігор Король подякував всьому особовому складу поліції області за наполегливу службу в умовах воєнного стану.

– Нині ви виконуєте важливу та нелегку місію – документуєте воєнні злочини країни-агресора, працюєте під обстрілами, допомагаєте жителям постраждалих сіл. Ви на 100% виконуєте девіз «Служити та Захищати», демонструє вірність присязі, професіоналізм та наполегливість у вирішенні поставлених завдань під час бойових чергувань. Ціную кожного з вас. Бажаю міцного здоров’я, незламної волі, сили подолати всі випробування, витримки та мужності вам. Упевнений, що ви і надалі з честю виконуватимуть свій обов’язок перед державою та українським народом. Разом до Перемоги! – зазначив полковник поліції Ігор Король.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН