Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Співробітники “Укрпошти” відмовились від співпраці з колаборантами на Херсонщині

Велика вдячність херсонським поштарям, які під звуки вибухів, в умовах постійної небезпеки розвозили пенсійні виплати з лютого по червень 2022 року в умовах бойових дій, і навіть на Чонгар. Це великий плдвиг маленьких людей, які боряться з російським загарбниками кожен на своєму місці. З 1 липня 2022 Херсонська філія призупиняє роботу на окупованій території області!

Колектив Херсонської філії Укрпошти відмовився від співпраці з російською владою, незважаючи на шалений тиск, погрози та вмовляння здати списки пенсіонерів, а також віднести їм пенсію вже рублях. Це звучить жахливо з вуст окупантів: “Допоможіть нам швидше ідентифікувати пенсіонерів. Так буде “навсегда, смірітесь”. Куди вони поспішають? І радіє колектив голосу колеги, яка українською впевнено і гордо протистоїть цій маніпулятивній брехні, вона пояснює, що можна оформити простій на роботі , бо Укрпошта лише призупиняє роботу в окупованому Херсоні, а з поверненням української влади – все відновиться і відновить роботу Укрпошта.

По суті, керівник філії Укрпошти на зібранні колективу, яку проводив спільно з представниками окупаційної влади,, пропонував стати зрадниками всім поштарям, наслідуючи його приклад. Бо це його така позиція. України в серці у нього не було. Де такі кадри бере Ігор Смілянський ?

Але ЗСУ поряд! А Херсон прокинувся знову в українських стрічках! Херсон буде звільнено!!!!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН