Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Попри систематичні обстріли благодійний фонд передав допомогу селу Орлове на Херсонщині

Команда благодійного фонду “Українці переможуть” продовжує доставляти допомогу у населені пункти, які перебувають під постійним ворожим вогнем. Цього разу завітали до села Орлове, – повідомляє засновник фонду Ігор Йосипенко:

Незважаючи на системні обстріли військовими рф Орлове, наша команда відвідала жителів цього чудового села з гуманітарною місією.

Зазвичай у нас є час на спілкування з місцевими. Почути їхні історії під час окупації, біль та страждання, що принесла в їх домівку війна. Дати пораду з тих чи інших питань, розібрати якусь життєву ситуацію або вирішити проблему. Але не в Орлово.
Наша зустріч супроводжувалася регулярними гучними вибухами. Тому завдання, яке поставили перед собою – роздача пакунків з харчами та гігієною зайняла мінімум часу. Також з міркувань безпеки останнім часом людей збираємо невеликими групами в декількох частинах села.
 Змучені, втомлені війною жителі сіл та селищ Херсонщини. Але раді жити на вільній землі, з українськими прапорами. Завжди раді зустрічі та вдячні за турботу. Яке воно село Орлове сьогодні? Це можемо побачити на фото. В очах жителів Орлово біль від пережитого, але в серці велика віра у рідну країну, ЗСУ!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН