Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Російські військові ховають техніку у лісових насадженнях Херсонської області

Про ситуацію у Нововоронцовській громаді, яка перебуває поблизу зони ведення бойових дій та потерпає від обстрілів розповів Дмитро Бурлай:

Сьогоднішній день в селищі був відносно тихий. Іноді були поодинокі “прильоти”. Але в порівнянні з минулими днями було спокійніше. Все ще працюють деякі продуктові магазини.

Ситуація в регіоні не змінна. Лінія фронту не змінилася. Гуманітарних коридорів не має. Заблоковані від в’їзду -виїзду жителі сіл Хрещенівки, Любимівки.

В берегових селах ситуація відносно краща. Є можливість пересуватися між населеними пунктами для закупівлі продуктів харчування. Окупантів в берегових селах майже не має. Ховаються вони в посадках між селами і трасою, що йде на Берислав. В більшості випадків розміщують свою техніку і арту в лісових насадженнях між полями. Це відноситься і до тих орків, які окопалися в степах між Трифонівкою і Новоолександрівкою.

За останню добу авіацією ЗСУ проводилося відпрацювання ворожих позицій в районі Петропавлівка, Михайлівка. Є певна інформація про вдалі влучання. Думаю потрібно дочекатися офіційної інформації.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН