Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Як вибрати планшет-трансформер: розбираємось в характеристиках

Планшети-трансформери – це популярні девайси в Запоріжжі, тому що поєднують функції ноутбука і таблета . Серед їх основних переваг – невелика вага та високий рівень функціональності. Вони зручні у подорожах та відрядженнях.

Основні критерії вибору

Деякі особливості мають індивідуальний характер і можуть змінюватись в залежності від потреб користувача. Аналіз цілей та особливостей застосування допоможуть замовити планшет у Запоріжжі.

Основні критерії вибору

Деякі особливості мають індивідуальний характер і можуть змінюватись в залежності від потреб користувача. Аналіз цілей та особливостей застосування допоможуть замовити планшет у Запоріжжі.

Зверніть увагу на такі параметри:

  1. Діагональ екрану. Розміри коливаються від 9 до 13 дюймів. Для плідної роботи краще вибирати великі трансформери. Для домашніх цілей призначені аксесуари до 11 дюймів.
  2. Розширення. Характеристики коливаються від 1280х800 до 2000х1200. Для перегляду новин, листування та періодичного читання достатньо мінімального дозволу. Щоб розрізняти деталі на дисплеї, купіть планшет з високими показниками.
  3. Процесор. Швидкість роботи програм багато в чому залежить саме від нього. Якщо вам потрібна робоча конячка, вибирайте Intel або Qualcomm. Для звичайного домашнього використання підійдуть пристрої із MediaTek або Spreadtrum. Немає потреби переплачувати за потужність, яка не буде затребувана.
  4. ОЗП. Мінімальний об’єм має бути не менше ніж 2 ГБ. Максимальний показник – 16 ГБ. Його з лишком вистачить для ресурсомістких завдань.

Якщо гаджет потрібний як невеликий ноутбук, віддайте перевагу операційній системі Windows. Офісні програми у ній працюють чудово. Зручно редагувати документи. Android хороший, якщо гаджет служитиме в ролі планшета. Це потрібна ОС для сенсорного використання. Windows поступається їй щодо користування.

Тип Конструкції Та Продуктивність

У деяких моделях можна від’єднати клавіатуру від дисплея. Це зручно, якщо гаджет часто використовується як планшет і зрідка – як робочий інструмент. Існують моделі, де екран провертається та притискається до клавіатури.

Якщо в планшеті-трансформері продуктивний процесор, то встановлено потужну охолоджувальну систему. Такий планшет-трансформер досить галасливий. Він підійде для графіки за наявності відповідного дисплея та обробки відео.

Якщо пристрій потрібний виключно з робочою метою, виберіть трансформер бізнес-класу. У нього чудова продуктивність і значний запас акумулятора, а також сенсорний екран. Є можливість використання стілусу, що стане в нагоді при роботі з графічним програмним забезпеченням.

Планшети-трансформери – відмінне рішення для людей, які ведуть активний спосіб життя і потребують мобільного пристрою. Ви знайдете потрібну модель на сайті магазину Алло Наведені поради допоможуть підібрати девайс під свої потреби.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН