Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

ХДУ отримав акредитацію ще однієї освітньої програми

Про це розповів ректор вишу Олександр Співаковський:

Херсонській державний університет продовжує працювати та підтверджувати високий рівень наших освітніх програм та, відповідно, якість освітнього процесу. Щиро вітаю деканесу факультету історії, психології та соціології Ірину Шапошникову, гаранта освітньої програми Тетяну Черкашину, весь колектив університету з отриманням акредитації освітньої програми «Соціологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Вже є відповідне рішення НАЗЯВО від 21.06.2022 року.

Цю акредитацію ми розпочинали проходити ще у січні, у мирний час. Й тим важливіший результат, бо навіть в умовах тимчасової окупації Херсонщини, проблем зі зв’язком, враховуючи, що учасники акредитації перебували у різних містах та країнах, ми змогли успішно пройти всі експертизи, врахувати зауваження та пропозиції! Це заслуга кожного: здобувачів, викладачів, гаранта освітньої програми, деканату, членів ректорату!

Рухаємось далі! За останній час ми пройшли майже 50 акредитацій, які відбуваються за вимогами НАЗЯВО. На наступний навчальний рік в нас заплановані нові акредитації. Упевнений, що все пройдемо на високому рівні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН