Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Через обстріли Нововоронцовки загинула людина: мешканці рятуються самотужки

Про ситуацію у Нововоронцовці розповів у соціальних мережах Дмитро Бурлай. Нині у населеному пункті надзвичайно напружена ситуація.

Ситуація в селищі напружена. Селище постійно обстрілюють. Відбувається просте знищення населеного пункту. Навіть самі морально стійкі люди за ці дні виїхали в інші населенні пункти. Страждають житлові будинки. Вчора, під час обстрілу, загинув цивільний житель нашого селища. Є поранені. Після одного з обстрілів вночі було загоряння житлового будинку, в якому мешкав пенсіонер. Він був поранений, швидка допомога через технічні несправності не змогла виїхати взагалі. Наші хлопці-волонтери Анатолий Зиновьев та Руслан Забуранный самотужки витягнули пенсіонера з вогню і доставили до швидкої допомоги, фактично врятувавши йому життя.

Крім того вчора після вечірніх обстрілів відбулося загоряння поля на межі з селищем. Жителі самотужки декілька годин ліквідовували локалізацію пожежі. Фактично їх дії врятували цілу вулицю від знищення вогнем.

Вчергове, після таких обстрілів, у нашої команди постраждав вже другий мікроавтобус. Осколки снаряду “прошили” бус, зробивши його “неробочим”. На щастя всі живі та неушкодженні. На даний час це поки залишався єдиний транспорт, яким ми розвозили для ВПО продуктові набори.
За сьогодні отримали фотозвіт доставки нашої допомоги до Донецького та Луганського фронтового напрямку.
Працюємо далі.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН