Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонці скаржаться на якість товарів, завезених із росії

З початку окупації Херсонської області російські військові повністю заборонили постачання товарів з України. Довгий час регіон жив на межі гуманітарної кризи, залишаючись повністю без продуктів. Люди виживали завдяки власним запасам продовольства. Нині ж вулиці населених пунктів ніби перенесені у 90-ті: панує стихійна торгівля та “перекупи”. Товари завозять переважно з Криму, однак люди скаржаться на їх якість. Діалог на одному з ринків Херсона переповіли у соціальних мережах:

Ще трохи з вчорашньої “прогулянки” Дніпровським ринком. Отже, стоїмо в черзі. Поряд кіоск з приправами, чаями та іншою дрібнотою. Підходить до нього старенька сівувата жіночка та питає у продавчині (навіть не питає, а своєрідно стверджує):

-Це у вас я вчора цикорій купувала?

-Так… Ще один дати?

-Та врятуй мене Господь! – жіночка плескає руками. – Щоб я ще раз цю гидоту у вас купила… Це ж якийсь сухий цемент, а не цикорій! Аж-но на зубах скрипів! Чий він? Продавчиня бере упаковку та з сумом каже:

-Російський, чий же ще…

-Тьху ти! Та ви що ж, відразу мені не могли сказати, що він ка4апський… Я ж сліпа, недобачаю! Ви от що – більше цю гидоту не привозьте. І жіночка обурено йде далі, лаючись на криворуких ка4апів…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН