Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Центр соціальних служб допомагає родинам Нової Каховки

Робота міського центру соціальних служб Новокаховської міської ради не припиняється, фахівці із соціальної роботи постійно працюють з сім’ями, які знаходяться на обліку і не лише. Детальніше розповіли на сторінці Новокаховської міської територіальної громади.

Наразі дуже багато людей відчувають величезну потребу в допомозі, хто підтримки у вигляді продуктових наборів, хто в одязі, а хто просто у словах, які підбадьорюють та виводять з психологічної напруги.
Вкотре наголошуємо, що самостійно фахівці Центру не змогли б у повному обсязі надати перелічені послуги – за відсутності волонтерів це було б неможливим. Вже котрий місяць поспіль до центру надходить допомога у вигляді ліків, дитячого харчування, підгузків для дорослих та дітей від БФ “Неймовірні можливості”.

Організувати, придбати та доставити вантаж з Одеси допомагають волонтери-Наталія Марченко, Світлана Туник, Олег Чебенеев, Ігор Григоренко, Ольга Сімаченко, Надія Юренко. За що висловлюємо подяку!

Ваша підтримка на сьогодні має величезне значення і Ваші добрі справи не залишаються непоміченими, адже щодня фахівці чують слова вдячності направлені на Вашу адресу.

Тримаймося, бережіть себе та своїх близьких!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН