Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів України представили новий керівний склад

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець представив колективу Держводагентства новий керівний склад відомства.

Відповідно до розпоряджень Кабінету Міністрів України:
🔹 Олексій Кузьменков — Голова Держводагентства
🔹 Наталія Латиш — перший заступник Голови Держводагентства
🔹 Ігор Гопчак — заступник Голови Держводагентства

 «Війна внесла свої корективи у роботу водного господарства. Сьогодні перед вами стоїть чимало завдань та викликів, про які до 24 лютого ви навіть не могли й подумати. Попри це, я впевнений – нове керівництво разом з командою водників гідно усе подолає та виконає усі поставлені Президентом та Прем’єр-міністром перед Міндовкіллям та Держводагентством завдання», – наголосив Міністр Руслан Стрілець.

Оновлену команду привітав також Голова Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування Олег Бондаренко. Він зазначив, що такі призначення у час війни – це велика пошана й довіра, та висловив надію на ефективну співпрацю для розвитку водної галузі України.
Голова Держводагентства Олексій Кузьменков зауважив, що Агентство починає новий етап своєї діяльності у доволі непростий час.

 «Сьогодні перед галуззю стоять вкрай важливі завдання. Я вдячний за надану довіру. Ми з командою розуміємо цю важливу роль та відчуваємо ступінь покладеної на нас відповідальності й разом спрямуємо свої зусилля на досягнення поставлених цілей», – підсумував Голова Держводагентства.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН