Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Військові ЗСУ наближаються до Херсона, проведення референдуму неможливе

Таку заяву зробив радник Президента Олексій Арестович в одному з ефірів. Нині херсонські колаборанти активно поширюють чутки про проведення референдуму. Вчергове заявляючи, що Росія назавжди у регіоні. Вже відомі імена депутатів-зрадників, як от Олексій Ковальов, який перейшов на бік ворога.

Олексій Арестович зазначив, що війська ЗСУ нині перебувають у безпосередній близькості з містом, тому говорити про референдум можуть лише з метою залякати населення, адже Херсон невдовзі буде звільнено:

“Путинский режим – это промышленная фабрика по производству понтов. Они создают завесу, марево, виртуальную реальность, и не только для нас. А и для западных коллаборантов. Они создают пузырь, мол, наша армия боеспособная и всё равно выполнит поставленные задачи. Главное, что они хотят показать, мол, – сопротивление бесполезно. Гаврики кремлёвские, какой, нахрен, референдум, если ВСУ в 20 км от Херсона? (…) Это ещё ничего не подъехало! А что будет, когда подъедут вооружения от Запада?” – сказал Арестович.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН