Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Росія безуспішно намагається встановити владу на Херсонщині: співпрацювати з ними почав нардеп

Про ситуацію в Херсонській області розповів депутат обласної ради Сергій Хлань:

Майже тиждень на Херсонщині наші Збройні сили кілометр за кілометром просуваються вперед, продовжуються тактичні перемоги.

А от росіяни продовжують переконувати, що вони тут назавжди. Готують на 12 червня святкування дня росії, розказують, що з 1 вересня навчання розпочнеться за російською програмою і не полишають фантазій щодо проведення референдуму. Загарбники навіть організували маніпулятивне псевдоопитування: дзвонять з російського номера та розпитують про ставлення людей до росії, окупації і путіна.

Сьогодні стало відомо, що проти народного депутата від Херсонщини Олексія Ковальова відкрили кримінальне провадження. За даними слідства, він співпрацює з російськими військами та ще й розміщує окупантів у санаторії в Голій Пристані.

Є інформація, що місцями у Каховці з’являється водафон. По Херсону містяни, щоб знайти мережу чи вай фай просто ходять по місту. Коли бачать скупчення людей — розуміють, що там щось ловить. Такі реалії життя. Ціни космічні, коридорів немає, окуповані села без їжі, світла, води. Єдине, що може врятувати область — наші Збройні сили. Чекаємо на зброю, а поки тримаємось. Україна з нами.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН