Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Безпекову ситуацію у Запорізькій області обговорили разом із заступником Міністра внутрішніх справ

Про безпекову ситуацію області та алгоритм роботи з переміщеними особами – теми візиту до Запоріжжя першого заступника Міністра внутрішніх справ України Євгена Єніна. Про це розповів очільник ОДА Олександр Старих.

На лінії зіткнення щодня точаться бої, активні бойові дії відбуваються у напрямку Оріхова й на тих територіях, які знаходяться на сході регіону, а саме на шляху до Донецької області. Щоденно відбуваються обстріли по всій лінії зіткнення. Ми знаходимося дійсно в складних умовах – і воюємо, і працюємо, до того ж у нас працює єдиний у Приазов’ї гуманітарний коридор. А це велика кількість переміщених осіб, які проходять через Запоріжжя. Люди тікають від війни до більш безпечних територій.

Перший заступник Міністра зазначив, що центральне керівництво наразі займається питанням розробки спрощеного алгоритму видачі документів в умовах воєнного стану. Особливо це торкається й тих людей, які намагаються виїхати з тимчасово окупованої території, не маючи при собі жодних документів для посвідчення особи. Зокрема, коли евакуюються з новонародженими.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН