Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Зруйновані школи, будинки творчості та оселі: як виглядає Херсонщина після обстрілів

Дуже складно дивитися на схожого роду знімки і тримати свої емоції під контролем. Одна справа коли ми переглядаємо звичайні картинки й навіть не задумуємося про реалії які на них зображені, та зовсім інша – коли Вас ці реалії торкнулися. Показали наслідки обстрілів на сторінці Угруповання військ “Південь”.

На знімках представлених нижче зображені результати орківських дій проведених під час окупації на території Херсонської області.

Школи, будинки творчості та саморозвитку на сьогоднішній день знаходяться в жахливому стані, деякі з них більше не зможуть прийняти в себе дітлахів, адже їх повністю зруйнував російський окупант..

Та що ж ми можемо зробити? Насправді український народ неймовірно сильний та стійкий до випробувань. Українці справжні патріоти своєї держави, в наших венах тече справжня козацька кров. Наші захисники як в день, так і в ночі стоять та будуть стояти на захисті нашої країни. Збройні Сили України не дозволять ворогу прорвати оборону та захопити під власний контроль українську землю. Завдяки кожному патріоту, який всім серцем бажає здобути перемогу над ворожим окупантом, ми витримаємо натиски противника та дамо гарну відсіч ворогу. Разом ми витримаємо будь-які негаразди, подолаємо найпідступніших та найпідліших ворогів. Ми здобудемо перемогу над російським окупантом, відбудуємо сильну та величну державу!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН