Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський фонд відкрив збір коштів для допомоги родинам в окупації

Фонд громади міста Херсон “Захист” з початку війни надає допомогу родинам, які постраждали від війни. Мешканці Херсонської області живуть в окупації, без грошей та роботи. Тому скрутні часи нині у багатьох родин. Детальніше про те, як допомогти фонду розповіла його очільниця Лариса Польська:

ЗВЕРТАЮСЯ в першу чергу ДО ЗАМОЖНІХ херсонців, які виїхали з окупації і змогли вивезти своїх діток. Все ви правильно зробили, АЛЕ… На Херсонщині потерпають від голоду чимало дітей. Є родини,у яких – від 3-х до 10 дітей…

Роботи у батьків немає,соціальні виплати чомусь до Херсонщини не доходять (це у заявах батьків). По мірі своїх можливостей ДОПОМОЖІТЬ ЗЕМЛЯКАМ У ГЛИБОКІЙ ОКУПАЦІХЇ утриматися і зберегти діток!

Думаю що за станом економічного і психологічного терору ви слідкуєте!!! Приймемо онлайн твою ПРИВАТНУ благодійну допомогу через кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду (просто натисни на картинку «руки з серцем» й постав свої ПІБ та призначення платежу «Рятуємо разом») будемо вдячні за допомогу перерахуванням ВІД ЮРИДИЧНИХ ОСІБ за реквізитами:

Отримувач – БО «ФГМХ «Захист» р/р UA683052990000026007041101328 МФО 352479 АТ КБ «Приватбанк» Призначення платежу – «Рятуємо разом» Реквізити для допомоги у евро, долларах США та фунтах стерлінгах тут

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН