Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Після розміщення допису про польовий госпіталь його знищили ворожими ракетами

Спецслужби неодноразово закликали не публікувати інформацію про важливі стратегічні об’єкти, адже своїми діями можна стати помічником ворога. Яскравий приклад стався на Миколаївщині. Один з депутатів опублікував допис, у якому вихвалявся сучасним обладнанням. Через кілька днів туди влучила ворожа ракета.

Розповів про такий випадок у соціальних мережах Андрій Лохматов, йдеться про одного з депутатів:

З мене зараз лізуть тільки нецензурні слова, але я спробую втриматись.

Під час війни, в прифронтовій Миколаївській області народний депутат Негулевський Ігор знаєте про що думає? Про майбутні вибори. І як би перевибратись у Верховну Раду. Йому так це затьмарило розум, що він просто в фейсбуку виклав місцерозташування мобільного військового госпіталю, облаштованого новою сучасною технікою нашими партнерами з Нідерландів.

… пост з подяками чиновникам по класіке «спасибо партии за это» із зазначенням назви міста і медичного закладу, на базі якого цей госпіталь був розгорнутий. А як же не вказати, це ж треба виборцям обов‘язково знати, що це ж на його окрузі і «при моїй каденції». Хоча зрозуміло, що до облаштування цього госпіталю він має таке ж відношення, як Ілля Ківа до психічного здоров‘я.

Сьогодні, через три дні після акту дешевого самопіару Негулевського, русня завдала декілька ударів по Баштанці. Госпіталю більше нема. Як нема тепер з нами і загиблих в результаті бомбардування цього госпіталю.

Я вважаю, що цей народний депутат має скласти свій мандат. І це найменше, що має відбутись. Так би відбулось в будь-якій нормальній країні, за яку ми сьогодні боремось.

Він має піти за те, що поставив свій самопіар вище за життя людей, захисників країни, яку він представляє в найвищому органі влади. За безвідповідальне ставлення до своєї посади, за безвідповідальне поводження з інформацією, якою він володіє за своєю посадою, він має нести відповідальність.

Ігор, підіть самі. Щоб ми не починали писати у відповідні органи прохання це зробити в результаті оголошення вам звинувачення.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН