Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Одещині відбувся турнір з мініфутболу, присвячений пам’яті загиблого воїна

У рамках благодійного турніру, що відбувся в Арцизі, проводився збір коштів для сім’ї загиблого героя Миколи Дудки — його дружини та однорічної дитини.

У змаганнях взяли участь три футбольні команди — «Легіон», «Буджак» та «Любашівка-ЗСУ», що переважно складається з чинних військовослужбовців.

У підсумку перше місце посіла команда «Буджак». Крім того, грамотами були відзначені найкращі гравці за номінаціями: «Найкращий гравець», «Найкращий нападник», «Найкращий захисник» та «Найкращий воротар».

Кубком та медалями переможців нагороджували голова Арцизької громади Сергій Парпуланський та дружина загиблого героя Ганна Євченко.

Під час благодійного турніру учасники змагань, уболівальники та всі глядачі змогли надати посильну фінансову допомогу — для цього було встановлено ящик для пожертвувань. Також охочі могли перерахувати кошти на банківський рахунок подружжя українського героя. Отже, загальна сума зібраної готівки склала 6350 грн.

Нагадаємо, що загиблому Миколі Дудці було 42 роки. Він загинув під час артобстрілу російськими окупантами військової частини у м. Миколаїв. У рідному Арцизі Миколу знали як відомого громадського і спортивного діяча. За декілька днів до його смерті друзі та близькі вітали захисника з нагоди одруження з коханою жінкою, а вже за тиждень все місто було в жалобі через трагічну загибель Миколи.

Наталія Задверняк, кореспондент Інформагентство АрміяInform

Фото: Арцизька міська рада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН