Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стало відомо, які підрозділи російських військових перебувають у Херсонській області

Російські військові регулярно скоюють військові злочини на Херсонщині. Минулого тижня стало відомо про розстріл родини у Високопільському районі. Велика кількість злочинів залишається невідомою та прихованою з різних причин. Відповідальність за скоєне військовим злочинцям ще доведеться понести, а поки у соціальних мережах розповідають про тих, хто дислокується на території області:

Друзі, кожного дня ми стикаємося все з новими та новими злочинами російських фашистів. Важливо також орієнтуватися, хто їх скоює. Ось список підрозділів окупантів які діють на території Херсонської області.

На жаль на карті не показано, який ареал займає той чи інший підрозділ, тому зазначаю найближчий населений пункт. Слід відмітити також, що з часом підрозділи можуть змінювати дислокацію.

Станом на 5 червня 2022 р. на території Херсонської області згідно з deepstatemap  знаходяться такі підрозділи російських військових:

Брускинське – 11-а окрема десантно-штурмова бригада;

Милове – 126-а окрема бригада берегової оборони;

Матросівка – 205-а окрема мотострілецька бригада;

Дар’ївка – 34-а окрема мотострілецька бригада;

Музиківка – 127-а окрема розвідувальна бригада;

Зеленівка – 22-й армійський корпус;

Зеленівка – 7-а гвардійська десантно-штурмова дивізія;

Чорнобаївка – 56-й гвардійський десантно-штурмовий полк;

Білозерка – 10-а окрема бригада спеціального призначення;

Нова Каховка – 49-а загальновійськова армія;

Як можна використати ці дані вже сьогодні: заходити на гугл карти (лікарні, ресторани, готелі…) в ті міста в росії де постійно дислоковані ці частини і залишати відгуки і фото і відео докази їх злочинів. Також, якщо Ви постраждали від окупантів то можна принаймні припустити на основі цих даних від кого саме Ви постраждали. Це є важливим для документування злочинів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН