Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Псевдоочільниця Мелітополя хоче звільнитися після погроз її “колегам”

Після вибуху автівки в Мелітополі ставлениця російських окупантів на посаду очільниці адміністрації Мелітополя Галина Данильченко хоче піти у відставку.

Про це пише місцеве видання “Риа-Мелитополь”.

Цього тижня в тимчасово окупованому Мелітополі стався вибух. Підірвався автомобіль у районі центральної площі, де розташована так звана “військова адміністрація” окупантів. Місцеві колаборанти звинуватили в підриві українських диверсантів.

“Риа-Мелитополь” з посиланням на власне джерело повідомляє, що через це Данильченко хотіла відмовитися від посади начальниці “військово-цивільної адміністрації”, оскільки боїться за своє життя. Вона, як пише видання, їхала позаду тієї автівки, яка підірвалась.

Окупанти нібито запропонували Данильченко звільнитися за однієї умови – здатися спецслужбам України.

Міський голова Мелітополя Іван Федоров  під час загальноукраїнського телемарафону повідомив, що внаслідок вибуху в місті 30 травня постраждали двоє людей, які “захопили владу в селі Терпіння”.

“Щодо вчорашнього інциденту, постраждали дві людини. Це представники колаборантів, які захопили владу в Терпінні. Вони в лікарні. Їхнім життям нічого не загрожує. Щодо небоги Балицького, яка нібито постраждала внаслідок вибуху, ця інформація не підтверджується”, – сказав Федоров.

Нагадаємо, що за три місяці повномасштабної війни в Мелітополі Запорізької області викрали понад 500 людей. За словами представників міської влади, питання саме безпекової ситуації є надважливим, адже в місті продовжують зникати люди.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН