Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Кількість дитячого населення в Миколаєві зменшилася вчетверо

До повномасштабної війни росії проти України в Миколаєві було зареєстровано біля 85 тисяч дітей. Нині кількість дитячого населення зменшилася вчетверо. Про це розповіли на сайті Миколаївської міської ради.

Через постійні обстріли родини з дітьми залишають місто, – розповіла начальниця управління охорони здоров’я міськради Ірина Шамрай. – У нас залишилося біля 22 тисяч дітей.
Медичне обслуговування юним миколаївцям надається в повному обсязі. У місті в наявності всі вакцини, виконують планові щеплення.
Всебічну допомогу отримують діти з числа внутрішніх переселенців. За бажанням такі родини можуть укласти декларацію з лікарем.
За сприяння міської влади управління охорони здоров’я має змогу допомогти сім’ям з дітьми всім необхідним – дитячим харчуванням, засобами догляду тощо. Якщо є така потреба, слід звернутись до сімейного лікаря або до найближчої амбулаторії за місцем проживання.
За останні три місяці жодних скарг щодо ненадання медичної допомоги дитячому населенню ми не отримували, – каже пані Ірина.

У Миколаєві працюють три пологових будинки. Заклади повністю забезпечені, там надають всі послуги, гарантовані державою.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН