Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський університет налагоджує співпрацю з вишем Хмельницького

23 травня 2022 року відбулась онлайн-зустріч «Студенти для студентів!», про перспективи співпраці між студентством Хмельницького національного технічного університету (далі – ХТУ) та Херсонського національного технічного університетів (далі – ХНТУ)».  Про це розповіли на сторінці вишу.

Під час знайомства учасники продемонстрували презентації студентських парламентів. Обговорили актуальні питання сьогодення, форми та методи плідної роботи студентських парламентів, успішного завершення ними поточного навчального року в умовах воєнного стану та академічну доброчесність.

Торкнулись питань щодо платформ та сервісів дистанційного навчання в ЗВО, роботи волонтерських секторів та роботи з питань допомоги студентам, викладачам та ВПО, умов проживання в студентських гуртожитках та ін.

Голова студентського парламенту ХНТУ Лазаренко Валерій запросив студентів до запланованих вебінарів з питань «Психологічних порад самодопомоги у стресових ситуаціях, пов’язаних з війною» та «Ринок – ІТ під час воєнного стану. Можливості працевлаштування» із залученням фахівців EPAM U kraine – найбільшої ІТ-компанії в Україні.

Під час зустрічі голова студентського парламенту ХНУ Магльона Ганна підкреслила актуальність та важливість спільних заходів для студентів.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН