Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Києві плетуть маскувальні сітки для захисників та шукають помічників

Будучи в тилу мрієте зберегти життя наших хлопців на передовій? Це можливо! Ви здатні зробити їх невидимими. Ні, це не казка. Просто руками, які ще вчора цього не вміли, ви зможете плекати їхнє життя, вплітаючи вузол за вузлом у маскувальний одяг. Про це розповіла у соціальних мережах Еліна Слободянюк:

Прагнете допомогти армії, але немає зайвих коштів? Достатньо рук і трохи часу!

З перших днів війни жінки (та навіть діти) на Печерську плетуть кікімори дефіцитні та вкрай потрібні на фронті. Але на 80 день війни кількість волонтерів знизилася: хтось вигорів, інші поїхали тощо. Разом з тим, нині до Києва повернулися сотні тисяч людей, які хочуть чимось допомагати, але не знають як.

Приходьте! Микільський провулок 1/25, книгарня-кавярня «Сенс». Це недалеко від станції метро Арсенальна. Скажіть там волонтерам, що ви на плетіння кікімор.

Якщо відчуваєте потребу допомогти, навзаєм отримаєте загоєння душевних ран. Хтось з вас може присвяти лише годину. Хтось знайде у виготовленні кікімор медитацію в оточенні світлих людей. Для когось це може стати хобі вихідного дня. Внесок кожного важливий. Можна приходити з дітьми, адже і їм буде цікаво і корисно розвивати моторику рук (такий собі урок праці при цьому корисний для мозку та душі).

Всіх, кого відмітила у цьому дописі, дуже прошу: пишіть коментарії під постом, щоб ваші френди-підписники дізнавалися про цю можливість.

Всі мої, любі друзі, прошу: діліться цим дописом! Щоб кожен у Києві, хто має щире серце і вільні руки, знав як можна діяти.

Днями я розмістила сторі про кікімори і в лічку полетіли коментарі від бійців, мовляв «потрібна справа». Хлопці скромно просили: «А можна нам вислати?» Плачу і відповідаю: «Поки ні. Черга, а виготовлення йде повільно…» . Але ж ми зможемо? Еге ж?

Поділитись публікацією

4 коментарі

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН